Schoonheidssalon It's Beauty
Specialist in Huidverbetering

DermaPen - Microneedling

De Dermapen behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren door de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, zonder ernstige bijwerkingen en een down-time. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit en poriën vervagen en rimpels verminderen. Het gelaat, lippen, het gebied rondom de ogen, oren, nek, borst, handen en hoofdhuid kunnen allemaal met uiterste precisie behandeld worden om snel liften, verstevigen van het weefsel en de gelaatscontouren te stimuleren. Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen. U ziet al verbluffende resultaten in slechts één sessie.


+ liften en verstrakken van de huid
+ verminderen van rimpels en fijne lijntjes
+ gezondere strakkere huid
+ verfijnt de huidstructuur
+ vermindert ouderdomsvlekjes en pigmentatieFruitzuren
Fruitzuren zijn natuurlijke organische zuren, afkomstig uit de natuur. In het algemeen gezegd is een fruitzuurpeeling een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. Hierdoor worden de poriën niet meer afgesloten, waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en gaan ontsteken. Daarnaast hebben fruitzuren ook een ontstekingsremmende werking, waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft op pigmentvlekken.


+ verbetert acne
+ vermindert de droge huid
+ vervaagt fijne lijntjes en rimpels
+ verfijnt de huidstructuur
+ pigmentstoornissen


Voordat er met fruitzuren gestart kan worden, doe ik bij twijfel vooraf een "patchtest" om te kunnen zien hoe de huid reageert op fruitzuren.


OXYjet Zuurstofbehandeling
De OXYjet zuurstofbehandeling geeft je een natuurlijke Face-lift, effectief en geheel pijnloos. De behandeling wordt uitgevoerd met zuivere zuurstof, waarmee we de celdeling stimuleren en het lichaamseigen collageen. Hierdoor wordt de huid voller, egaler en gladder. Tijdens de behandeling maken we gebruik van serums met actieve werkstoffen die door middel van een gepatenteerde drukinjectie van zuivere zuurstof, diep in de huid worden gebracht. Deze manier van behandelen wordt ook wel de "omgekeerde behandeling" genoemd, omdat het van binnen naar buiten werkt! De behandeling wordt geheel afgestemd op jouw huidconditie en huidwens en is een combinatie van de OXYjet onderdelen.  


+ verstevigt de huid, de huid is voller en gladder
+ verzacht fijne lijntjes en droogterimpeltjes
+ vermindert onzuiverheden en roodheden
+ geeft de huid een mooie glow
+ opname van voedingsstoffen wordt verhoogd
+ afvoer van afvalstoffen en aanzet tot huidvernieuwing


Bindweefselmassage
De huid is ons grootste orgaan. Wanneer bindweefsels rekken, krijgt de huid de kans om te gaan hangen waardoor deze haar stevigheid verliest en rimpels kunnen ontstaan. Een goede bindweefselmassage is een diepe massage die de doorbloeding bevordert, de afvoer van afvalstoffen stimuleert en aanzet tot celvernieuwing, versteviging en aanmaak van nieuw collageen en elastine. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt.

 
+ verstevigt de huid
+ verzacht fijne lijntjes en rimpeltjes
+ geeft de huid een mooie glow
+ opname van voedingsstoffen wordt verhoogd
+ afvoer van afvalstoffen en aanzet tot huidvernieuwing


AquaPeel

Ontdek ons nieuwste AquaPeel apparaat, een apparaat ontworpen om de huid een diepe reiniging te geven.  Dode huidcellen, talg en zwarte puntjes worden deels opgezogen, terwijl er tegelijkertijd hydraterende lotions worden ingesluisd. Dé perfecte eerste stap voor elke gelaatsverzorging.

Dit hydro dermabrasie apparaat is een niet-invasieve reinigings-, hydratatie- en revitalisatiemethode van het gelaat. Ze combineert reiniging, hydratatie, anti-aging, verheldering en antioxiderende bescherming.


VOOR WIE?
Iedereen die behoefte heeft aan een diepe reiniging, last heeft van verstopte poriën, last heeft van acne, of die opzoek zijn naar een heldere teint.
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram