Schoonheidssalon It's Beauty
Specialist in Huidverbetering

OXYjet Zuurstofbehandeling

De OXYjet zuurstofbehandeling geeft je een natuurlijke face-lift, effectief en geheel pijnloos. De behandeling wordt uitgevoerd met zuivere zuurstof, waarmee we de celdeling stimuleren en het lichaamseigen collageen. Hierdoor wordt de huid voller, egaler en gladder. Tijdens de behandeling maken we gebruik van serums met actieve werkstoffen die door middel van een gepatenteerde drukinjectie van zuivere zuurstof, diep in de huid worden gebracht. Deze manier van behandelen wordt ook wel de "omgekeerde behandeling" genoemd, omdat het van binnen naar buiten werkt! De behandeling wordt geheel afgestemd op jouw huidconditie en huidwens en is een combinatie van de OXYjet onderdelen.  


OXYjet: Drukinjectie met gepatenteerd zuurstofdruksysteem, zonder naalden.

Nora Bode is een van de weinige fabrikanten die pure zuurstof onder een druk van 2,2 BAR en speciale werkstoffen in de basaalcellenlaag (levende cellagen in je opperhuid) krijgt en van hieruit naar de lederhuid. Hierdoor wordt een depot van werkstoffen diep in de huid opgebouwd, waardoor huidfuncties weer gestimuleerd worden en huidcellen weer worden voorzien van voedingsstoffen en vitamines om betere huidcellen te vormen. De huid ziet er weer vol en glad uit en onzuiverheden worden minder.


Getest en bewezen door het Fraunhofer Institute fur Biomedizinische Technik en het Cornwal Dermatology Research, Pensinula Medical School Truro.


OXYclear: zuurstofdieptereiniging en peeling met Bio Blue of Red Light.

Geconcentreerde zuurstof en reinigingsconcentraten voor een zachte maar effectieve dieptereiniging uitgevoerd met een reinigingspad, pure zuurstof en enzympeeling.


OXYdiamond: Diamant Dermabrasie

Hiermee wordt een dermabrasie (verwijderen van dode huidcellen) uitgevoerd met pure zuurstof en diamant kopjes.

Normaal gesproken duurt het 28 tot 35 dagen voordat de bovenste huidlaag zich heeft vernieuwd. Naar mate we ouder worden vertraagt dit proces en worden er minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Hierdoor herstelt de huid zich veel minder snel na beschadigingen. Het resultaat? Vlekjes, een droge huid, huidveroudering, littekentjes, een doffe huid enz enz.   

De dode en beschadigde huidcellen worden verwijderd en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Het is een zeer effectieve en toch veilige manier om de huid te verbeteren.


OXYtone: zuurstof lifting en intensieve bindweefselmassage.

Geconcentreerde zuurstof en speciale werkstoffenampullen zorgen voor stimulatie en lifting van de gelaatscontouren in combinatie met Bio Blue Light of Bio Red Light.


OXYspray: Een serum wordt in een zeer fijne verneveling over de huid aangebracht en geeft een hydratatie van de opperhuid. Ook perfect in te zetten na een fruitzuur-, diamantdermabrasie- en/of DermaPen behandeling.


OXYcryo: De nieuwste innovatie op het gebied van huidverbetering en anti-aging.

De huid wordt lokaal van 34 graden afgekoeld tot 14 graden. Er ontstaat een directe verdoving van de huid, de pompwerking van de kleine haarvaatjes wordt verbeterd, de doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd. Het zorgt voor een stralende huid, zwellingen onder de ogen verminderen, ontstekingen en roodheden verminderen en fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen.OXYjet zuurstofbehandeling    €119,00

Reiniging

OXYclear dieptereiniging

Peeling 

Verwijderen onzuiverheden 

Epileren van je wenkbrauwen

OXYtone bindweefselmassage of fruitzuren

OXYjet zuurstofdrukinjectie of OXYspray 

Masker

Dagverzorging 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram